Мария Габриел не поставя  Това стана ясно от коментара й

...
Мария Габриел не поставя  Това стана ясно от коментара й
Коментари Харесай

Мария Габриел има нужда от още малко време

Мария Габриел не слага  Това стана ясно от коментара й пред медиите след в границите на консултациите за сформиране на държавно управление в границите на мандата на 49-тото Народно заседание. Мария Габриел се зарече, че изразът " червени линии " няма и да влезе в речника й.

Преговорите не престават, имаме общи точки, разгласи Габриел. Оценката й е, че диалозите са градивни, въпреки и да има разлики, само че пък те били основа.

На масата на договарянията е и Габриел желае партията да се придържа към него. Имаме потребност от още малко време, изясни тя. Това са споделили и от делегацията на ГЕРБ на президента. Много е значимо да си дадем късмет, посочи външният министър и вецепремиер в оставка и сподели, че желанието на ГЕРБ е договарянията да продължат.

Депутатът от ГЕРБ и част от преговорния екип, излъчен от Бойко Борисов, прекъсна въпросите на публицистите и изявлението на Мария Габриел, с цел да презентира тазсутрешната взаимна законодателна самодейност на водача си Бойко Борисов и съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски за увеличение с 1264 души на щата на Гранична полиция .
 Пеевски и Борисов се загрижиха за мигрантската рецесия
Пеевски и Борисов се загрижиха за мигрантската рецесия

1264 чиновници да се включат към Гранична полиция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР